Uitgebreide collectie

Ons enthousiaste team neemt uitgebreid de tijd voor u om u naar tevredenheid te helpen bij het kiezen van een sieraad dat bij u past! ‘We vinden het belangrijk dat de klant zich prettig voelt’. Daarbij staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Het uitgebreide merkenpakket is één van de manieren waarop van Juwelier van Leeuwen zich onderscheid. De collectie bevat elegante sieraden van Goud en Zilver, maar ook trendy Staal of betaalbaar Brons. En of u nu komt voor een sportief of chique horloge op batterij of een innovatieve technologie, het grote aanbod laat zien dat functionaliteit en schoonheid prachtig samengaan. Bij Juwelier van Leeuwen wordt een horloge een sieraad om je pols!       

Passend advies

Ook voor een passend advies uit de trouwringen collectie bent u aan het juiste adres. Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen en combinaties van allerlei materialen voor de ring van het leven als symbool van het huwelijk.

 

Goud- en zilverinkoper

Daarnaast zijn we goud- en zilver inkopers. Iedereen kan bij Juwelier van Leeuwen terecht met bijvoorbeeld sieraden die niet meer gedragen worden of niet meer up-to-date zijn. Ook gouden en zilveren munten, bestek en andere edelmetalen voorwerpen zijn bij ons welkom. Wij toetsen het goudgehalte en betalen er een goede prijs voor. Het goud en zilver gaat naar een smelterij waar het gezuiverd wordt en als grondstof voor onder andere nieuwe sieraden dient.

Natuurlijk kunt u eveneens bij ons terecht voor advies en de uitvoer van reparaties aan uw sieraad of horloge.

Het team van Juwelier van Leeuwen in Dordrecht ontvangt u graag in haar sfeervolle winkel om u vrijblijvend te adviseren!

 

Onze mensen

Frits van Leeuwen

Johanneke

Ingrid

Marjolein

Teunice

© 2020 - Juwelier Van Leeuwen Dordrecht Realisatie door Mandelo.nl
Facebook
Instagram
E-mail