Uitgebreide collectie trouwringen

Staat uw trouwdag binnenkort voor de deur? Dan zult u bij Juwelier van Leeuwen gegarandeerd slagen. Juwelier van Leeuwen is dé trouwspecialist in Dordrecht en helpt u graag een handje bij het vinden van de juiste trouwringen. U vindt bij ons een uitgebreide collectie aan trouwringen, verlovingsringen en accessoires voor uw bruiloft.

Tijdens een persoonlijk gesprek informeren we jullie graag over onze mogelijkheden en worden jullie wensen uitgebreid besproken. Heeft u al een bepaald beeld in uw gedachte met hoe uw toekomstige trouwringen eruit moeten zien? Wij helpen u graag bij het realiseren van de juiste keuze uit de vele mogelijkheden in materialen en zetvormen.

Kom langs bij de trouwspecialist in Dordrecht en u zult geheid onze winkel verlaten met de mooiste trouwringen.

Wij zijn dealer van :

Aller Spanninga  |  Gerstner  |  Auro Design  |  Angeli di bosca  |  Gettmann  |  Eternal  |  Breuning


Uitgelichte Trouwringen

Aller Spanninga trouwringen

Nederlands enige echte en oudste trouwringenatelier, Aller Spanninga, vervaardigt al jaren met liefde de mooiste trouwringen. Ambachtelijk vakwerk wordt gecombineerd met de modernste technieken om de ringen zo sterk mogelijk te maken.

 

Gerstner trouwringen

Met een Gerstner trouwring krijgt u een ring voor het leven! Al voor ruim 100 jaar is Gerstner één van de oudste en grootste trouwringenfabrikanten van Duitsland. Alleen goudsmeden die hun handwerk uitstekend beheersen, mogen hun hand leggen aan de Gerstner trouwringen.

 

Trouwsieraden van Diamonfire

De hoogwaardig zilveren juwelen van Diamonfire zijn geïnspireerd op het traditionele design van de grote diamanthuizen. U als bruid ervaart het ultieme gevoel van luxe op uw mooiste dag van uw leven. Deze sieraden zijn tijdloos en passen bij elke bruidslook.

 

Sterke Aurodesign trouwringen

Neem een kijkje bij de uitgebreide collectie trouwringen van AuroDesign. Van geelgoud tot aan zilveren ringen en van vriendschapsringen tot aan een budget-collectie, dit hippe merk heeft alles in huis!

 

Kom langs bij de trouwspecialist in Dordrecht.

U zult geheid onze winkel verlaten met de mooiste trouwringen.

© 2020 - Juwelier Van Leeuwen Dordrecht Realisatie door Mandelo.nl
Facebook
Instagram
E-mail