Exclusieve sieraden bij Juwelier van Leeuwen in Dordrecht

Heeft u een sieraad in gedachten, maar geen één sieraad voldoet aan deze verwachtingen? Kom naar Juwelier van Leeuwen in Dordrecht en zij ontwerpen het sieraad geheel naar uw wens. Een exclusief sieraad geheel naar uw wens, wie wilt dat nou niet?

Tevens vermaken wij oude sieraden tot een modern sieraad. U heeft een ketting en die ligt maar te verstoffen in uw juwelendoos. Met onze kennis en ervaringen zorgen wij ervoor dat deze ketting wordt omgetoverd tot een droomsieraad.

Wij zijn dealer van : Pas Diamonds |  Diamonfire  |  Trollbeads  |  Rabinovich  |  Hooked  |  Sparkling jewels  |  Boccia |Briljant|Coeur de Lion|


Uitgelichte sieraden

TIP: Colliers kiezen

Voor elke kledingstijl is er een bijpassend collier. Bij een japon met v-hals zult u een andere ketting kiezen dan bij een japon/shirt met boothals. Wellicht is een parelcollier de beste keuze voor een klassieke look. Bij ons kunt u alle stijlen colliers vinden. Zowel zilveren colliers, als geelgouden, witgouden en zelfs roodgouden colliers. Ook hebben wij colliers waar de hanger van verwisseld kan worden en u zo een kleur kunt kiezen die past bij uw outfit.

Elegante Boccia ketting

Uitstraling en design zorgen ervoor dat Boccia uw hart sneller laat kloppen. Boccia bereikt dit effect door elegante vormen te combineren met stijlvolle elementen. Alle Boccia kettingen worden uitsluitend van nikkelvrij titanium vervaardigd. Door z’n lichtheid is titanium zeer plezierig te dragen en bovendien zeer huidvriendelijk.

Diamonfire colliers, pure klasse

Door Diamonfire krijgt u gemakkelijk toegang tot de high end sieraden waar stijl en kwaliteit centraal staan. Diamonfire staat bekend om haar stenen die aan dezelfde eisen voldoen als kostbare diamanten. Houdt u wel van een mooie schittering in uw hals? Maak kennis met de colliers van Diamonfire bij Juwelier van Leeuwen in Dordrecht.

Rabinovich colliers

Een collier kunt u outfit maken of breken. Bent u op zoek naar wat kleur en vreugde in uw look, dan laten wij graag de colliers van Rabinovich zien. Rabinovich is geïnspireerd door vormen en details uit de natuur. Zo bestaan de colliers onder andere uit kleurrijke edelstenen uit de natuur.

© 2020 - Juwelier Van Leeuwen Dordrecht Realisatie door Mandelo.nl
Facebook
Instagram
E-mail